2011. augusztus 31., szerda

Bolognese kiskutya! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladó 2011. juniusiszületésű bolognese kölykök. Anyjuk kistermetű, a kölykök egézségesek, szörüket nem hullajtják, játékosak, igy gyerekek mellé is igazi játszotárs. Mind a 3 kötelező oltást, féregtelenítést megkapta!!!
Származási helye:
Olasz származású bolognai a középkorban alakult ki, s báraz észak-olaszországi Bologna városa után nevezték el, valójában inkább dél-olasz bichonoktól származik.
 Kinézete: A teste rövid, izmos felépítésű.
Termet: Kanok marmagassága 27-30 cm, szukáké 25-28 cm. A bolognese súlya 3-4 kg.  
Szőrzete:  hosszú, nagyon sűrű és testtől elálló. A fajtának nincs aljszőrzete. Szőrzete általában hófehér, de a halványsárga árnyalat is megengedett.
Tulajdonságai: A bolognese kiegyensúlyozott, barátságos, kifejezetten jó természetű kutya. Értelmes, engedelmes.  Kiváló tulajdonságainak köszönhetően nagyszerű társ válik belőle. A jól nevelt bologneset gazdája bárhova magával viheti, nem lesz probléma vele. Ha valami szokatlant észlel, azonnal ugatással jelzi. A bolognese jól kijön fajtársaival és a többi háziállattal egyaránt. Szereti gazdáját és családja társaságát. Az egyedüllétet nehezen viseli, kifejezetten társas lény. Idegenekkel szemben eleinte tartózkodó, később barátságos és jókedvű. A szőrzetét elegendő hetente egyszer ápolni, szőrét nem hullatja. A bolognese tanítása nem okoz problémát, könnyen és örömmel tanul. Ez a fajta hűséges és ragaszkodó társ, gazdájának sok öröme lesz benne.
Mozgásigénye: Átlagos a mozgásigénye, bár nagyobb sétákra is hajlandó.  



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-29 16:27
. Bolognese kiskutya! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése