2011. július 30., szombat

Szászi Júlia: A császárváros - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A császárvárosA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
Mindig is összehasonlítás tárgya volt a két Duna-parti főváros, Bécs és Budapest. Sokan gondolják honfitársaink közül, hogy már nem lehet újat mondani a sógorok büszkeségéről, azonban, ha kézbe vesszük a több mint egy évtizede Bécsben élő, és onnan tudósító újságírónő könyvét, rádöbbenünk, tájékozottságunkat túlértékeltük. Szászi Júlia egyszerre tud kívülállóként tekinteni a város különleges világára, és ugyanakkor mintegy bennfentesként annyi meglepően újat mondani, hogy eltűnődhetünk: nem csupán a sztereotípiák foglyai voltunk eddig? A városnak egy másik arca rajzolódik ki előttünk, nem az, amelyik minden útikönyvből megismerhető, hanem az, amelyiket csak az ott élők láthatnak. Felfedezőútján követve, nemcsak a lakóházak, paloták történetét, de lakóinak hangulatát és mentalitását is megismerhetjük. A kulináris örömökben utazva például megjárjuk a Tafelspitz szentélyeit, a kávéházak és cukrászdák világával ismerkedve, művészek, bohémek, írók, politikusok, üzletemberek törzshelyei között válogathatunk. Az osztrák főváros kulturális életében bolyongva sok újat tudhatunk meg a leghíresebb múzeumokról, a klasszikus zene fővárosaként a Bécsi Filharmonikusokról, a Bösendorfer zongorák történetéről vagy akár a Karaján-kultuszról. S természetesen nem hiányozhat a Habsburgok örökségének megannyi nyoma sem: olvashatunk a Hofburgról éppen úgy, mint Schönbrunnról. Amikor szerzőnk önálló fejezetben ír a hagyományokról, pl. Az egyes negyedek, kerületek leírását fekete-fehér térképek és fotógrafikák kísérik. A jó értelemben véve ráérősen mesélő előadásmód riportszerű információbőséggel ötvözve alkalmas arra, hogy 27 fejezetben emberközelbe hozza a rivális várost. A míves kötet mindazoknak ajánlható, akik Bécs szerelmesei, és még többet szeretnének megtudni Közép-Európa ékszerdobozáról. ISBN: 978-80-8101-369-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 435 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 04:10
. Szászi Júlia: A császárváros - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése