2011. július 30., szombat

Varga László: Kultúránk szolgálatában - Jelenlegi ára: 860 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kultúránk szolgálatábanA könyv listaára: 990 Ft. Leírás:
Tavaly ünnepelte fennállásának 55. évfordulóját a Csemadok mai nevén a Szlovákiai Magyar Társadalmi és Közművelődési Szövetség. A szerző kötetében mely az 1999-ben megjelent Az első lépések című munkájának folytatása a jubileumi évforduló kapcsán a nagymegyeri körzet Csemadok szervezeteinek kialakulását és fejlődését kívánja áttekinteni. Fekete-fehér képekkel illusztrált, dokumentumokkal ellátott művében elsőként az említett Csemadok alapszervezetek megalakulásának eseménytörténetét tekinti át a Csemadok Országos Szövetségének levéltári anyagai alapján. A második fejezetben az események ma is élő tanúinak nem egy esetben maguknak az alapító tagoknak a visszaemlékezései idézik meg a több mint másfél évszázaddal ezelőtt történteket. Az utolsó fejezet az elmúlt öt esztendő eseménytörténetét tartalmazza, a Csemadok Dunaszerdahelyi Területi Választmánya közlönyében, az Ösvényben megjelent írások alapján. A jegyzetekkel és forrásjegyzékkel ellátott kiadvány beszerzése elsősorban helytörténeti gyűjteményekbe és szakkönyvtárakba ajánlható. ISBN: 80-89001-29-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 860 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 00:25
. Varga László: Kultúránk szolgálatában - Jelenlegi ára: 860 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése