2011. augusztus 24., szerda

Ezüst Medál Drágakövekkel - Jelenlegi ára: 7 380 Ft

NEP1505US
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A topáz: Leginkább az oroszlán, ikrek és a mérleg csillagjegyben születettek számára alkalmas.
A topáz támogatja általában az önmegvalósítást és az inspirációt. Erősíti a koncentrációt, a kreativitást és a tudatosságot. Viselőjének világosságot hoz a sötétségbe, túláradó életörömmel, fáradhatatlan optimizmussal és kiegyensúlyozottsággal ajándékozza meg. Segít, hogy az apró részleteket és az összefüggéseket egyaránt észre vegyük. Tisztítja az aurát. Rosszullét, hormonzavarok ellen, nyugtatja az idegeket, erősíti a szívet és a keringést. Segít álmosságnál, kimerültségnél. Májbetegségeknél pozitív hatása van, segít fejfájásnál, fulladásnál, bronchitisznél, köhögésnél és megfázásnál. Ezenkívül a topáz stimulálja az ízlelő idegeket és erősíti a gerincoszlopot. Segíti az emésztést, erősíti a szemeket. A kék nemestopáz segíti gondolatformálást, a meditációhoz igen hatékony kő. Az aranytopáz erősíti hitünket és optimizmusunkat.
A holdkő: Leginkább a halak, rák, bak csillagjegyben születettek számára alkalmas. A holdkő egy jó hallgatónő. A holdkő támogatja az érzékenységet, nyitottá tesz a spontán ötletekre, egy jó kő a meditációkhoz, támogatja a harmóniát és a mély érzelműséget, lelki kiegyensúlyozottságot ajándékoz. Nagy változóképességet és dinamikát kölcsönöz. Érzékennyé tesz a szoba légkörére. A holdkő több életörömöt hoz és erősíti a női kisugárzást.   Különösen intenzív hatása van a női kiválasztó szervekre, szabályozza a hormonháztartást, támogatja a termékenységet és segít menstruációs panaszoknál. A holdkő hatásos a teljes mirigyrendszerre, ösztönzi az anyagcsere folyamatokat. Hormonzavarok, holdkórosság ellen. Befolyásolja a termékenységet és a terhességet. Szabályozza a tejtermelést. Aktivizálja a hasnyálmirigyet, a lépet és a nyirokmirigyet, segít a nyirokrendszer daganatos megbetegedéseinél.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Az esetlegesen felmerülő vámköltségekért minden esetben a vevő felelős.
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!



Jelenlegi ára: 7 380 Ft

Az aukció vége: 2011-09-11 03:00
. Ezüst Medál Drágakövekkel - Jelenlegi ára: 7 380 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése